google glass experience

Google Glass Experience

Google Glass is, kort na introductie in de VS, positief getest in Nederland door o.a. bouwgigant BAM, energieleverancier Eneco en Philips Medical. Door de diverse mogelijkheden konden de multinationals de Google Glass op diverse nuttige manieren toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Louis van Gaal testte in opdracht van KNVB hoe de Glass kon helpen de spelers te verbeteren. BAM ontwikkelde software om bouwtekeningen en informatie handsfree op het scherm te projecteren. Eneco nam met de camera meterstanden op, die rechtstreeks werden doorgevoerd in het systeem. Dankzij de software van Philips Medical konden artsen in opleiding over de hele wereld meekijken tijdens een knieoperatie door de ogen van de chirurg. Kortom, de Google Glass is een veelbelovende bril die zich in de bouw, de zorg en zelfs bij energieleveranciers wat betreft potentie al heeft bewezen.

Persoonlijke Google Glass Experience

Online Marketing Fabriek is in het bezit van een Google Glass en organiseert een speciale Google Glass Experience voor evenementen zoals teammeetings of afdelingmeetings, ter inspiratie. De Google Glass Experience is een beleving voor u en uw bezoekers gericht op inspiratie voor de toekomst. Momenteel is de Google Glass slechts in de USA verkrijgbaar; daarom is de Google Glass Experience een unicum voor uw event.

Hoewel de Google Glass momenteel alleen door zogenoemde ‘Explorers’ in de VS wordt getest bieden wij u en uw bezoekers de kans om te proeven van de mogelijkheden.  Tijdens de Google Glass Experience kunnen uw bezoekers zelf ervaren hoe het is om te werken met de Google Glass.

Google Glass Experience door Online Marketing Fabriek

De Google Glass Presentatie zet uw bezoekers aan het denken. Gedurende een uur wordt het publiek meegenomen langs de functies naar de mogelijkheden voor uw specifieke werkveld. De Google Glass Presentatie is bijzonder geschikt voor groepen en kan in overleg met u gecombineerd worden met een Google Glass Experience. Wilt u meer informatie over Google Glass Experience, neem dan vandaag nog contact met ons op!

MEER INFO?

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Onderwerp

Stel hier uw vraag