Online Marketing Blog

Google Glass

Google Glass, wat nu?!

“R.I.P. Google Glass.” “Google trekt stekker uit Glass-project.” Er is altijd veel te doen geweest om Google Glass. Alleen al op het gebied van privacy bracht Glass een enorme discussie los. Wat betekent het immers voor onze privacy als men straks met een camera op zijn hoofd rondloopt? En dan ook nog eentje die in verbinding staat met Google!

Lees meer

mobile device trends

Mobile Device Trends

Het gebruik van mobile devices groeide ook in 2014 enorm! Adobe publiceerde afgelopen maandag de resultaten van de Adobe Digital Index Holiday Shopping Recap. Hierin staat onder andere dat Nederlanders iets minder dan 5% van de online aankopen maakt op een mobiele telefoon en iets meer dan 10% op een tablet. Google publiceerde eind oktober 2014 een update van de Consumer Barometer. In de Consumer Barometer staat dat 2% van alle online aankopen gemaakt worden met een smartphone en 9% met een tablet. Uit deze 2 onderzoeken kan worden geconcludeerd dat online kopen via mobile devices steeds belangrijker wordt! Naast de bovenstaande cijfers publiceerde Google nog meer leuke data:

Lees meer

wordpress_4_0_1

WordPress 4.0.1

WordPress is 2003 gestart om voor zowel website ontwikkelaars als voor de site beheerders en klanten een gemakkelijke omgeving te bieden waarin ze content en structuur kunnen aanpassen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken. Het maakt gebruik van de algemene internet programmeertaal PHP. Lees meer